Home » Evenementen

Elke avond zolang dat nodig is willen we de hulp verleners een hart onder de riem steken door een overweldigend applaus, doe je mee ?
Elke avond stipt om u , uit je raam, balkon of op straat doen wij mee ! Volg ons evenement en stuur het door naar uw buren a.u.b.

https://www.facebook.com/events/619151105331185/?event_time_id=619151131997849

Voorlopig géén meetingen gepland wegens het Corona Virus

Welkom en volg ons op de voet...

Hier komen alle evenementen te staan die we gaan organiseren in de buurt, alles zal mooi opgedeeld zijn volgens datum en de benaming.
Er zullen sowieso foto's gemaakt worden van en tijdens het evenement, wil je foto's hebben dan kunt deze altijd aanvragen. Ze zullen wel hier online te vinden de opnamen maar zullen in kleine resolutie gepubliceerd worden. Volg hier onder het schema, zie je iets in het blauw staan dan is dat een link waar je verdere informatie op zal vinden van het komende evenement.


* 08.06.2020: De eerste dag van een kleine vrijheid, we steken een hart onder de riem en steunen we onze buur van café Trappisten huis. vanaf 16u. is het buurtcomité aanwezig tot 18u.

  • 29.05.2020: Dag van de buren, is een jaarlijks evenement waar je uw buren kunt spreken en tegen komen. Allemaal gezellig samen op één plaats om je buren te leren kennen. Meer info... klik hier
  • 01.05.2021: 1Mei is een feestdag en veel handelaars herbouwen hun terras aan de zaak want op 8 mei gaan de terrassen weer open. Wat nog niet toegang lijk is is de zaak binnenin aan de toog, ja mag wel gebruik maken van de wc en met mondmasker op. We kijken er enorm naar uit om de café en restaurant houder terug te zien in het straatbeeld.