Home » Vrijwilligers

Zwerfvuil in uw straat...

20.04.2021:
Ben je het zat dat de buurt waar je woont, werkt of gewoon vaak komt vol ligt met zwerfvuilpa-Pierkes? Neem dan het heft in eigen handen en sluit je aan met mij en neem dan contact en bel naar 0478249416.

Ik zelf Mario Callant ga me inschrijven voor:
Je kan een Proper Pierke worden voor een, drie of vijf jaar en na afloop kan je dit steeds verlengen. Bovendien is dit volledig vrijblijvend en hoef je dus geen 'opruimquota' te halen. 

Op die manier kan je rekenen op:

Een persoonlijke begeleiding en verzekering van IVAGO.
Materiaal zoals grijpers, hesjes, handschoenen, zwerfvuilzakken en of een gele zwerfcontainer.
Per team is met vier personen, er kunnen dus meerdere teams zijn.

 

Het moet daarom geen weekend te zijn om zwerfvuil in uw straat te vinden, op vensterbaken enz. Ze eten pizza en drinken een blikje maar owee dat ze het in de vuilbak deponeren dat is zeer moeilijk. Daarom wil ik een team samenstellen in de buurt van de Brabantdam zone Sint-Annaplein en of daarrond waar het zeker moet gebeuren. Om dan nog maar te zwijgen over de mondmaskers dat ze gewoon wegsmijten. Als vrijwilliger zal je alle materiaal ter beschikking krijgen zoals hier boven vermeld. Zo blijven we in de running en blijft uw straat proper. We kunnen starten vanaf 2 personen en 1 maal per week, zo krijg je ook contact met buren en medevrijwilligers. Heb je zin om mee te werken neem dan zeker contact met me op via dit nummer: 0478 249416 of 09 2756832 en de verdere informatie zal je ook vernemen.

 

 

Ronde Straten in de buurt
Start in de Brabantdam Pelikaanstraat
Abbelestraat Zuidstationstraat
Apostelhuizen Deel Filips Van Arteveldestraat
Sint-Kristoffelstraat 't Stuk
Belgradostraat Schepenenvijverstraat
Sint-Annaplein Jongenstragel
Tweebruggenstraat Kapusijnenham
Frans Ackermanstraat Kozijntjesstraat
Koepoortkaai

Voorlopig zal het " Proper Pierke " 1 maal per week uitrukken telkens op maandag,
voorlopig gerekende aanvang 09.30u.

Dag en uur kan nog aangepast worden naar de mogelijkheden

Proper Pierke Materiaal

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Vrijwilligers helpen waar het kan...


U kunt vanaf hier ook vrijwilliger worden door iets te plaatsen of iets zoeken voor groot Gent. Ook met dit onverwachte Corona virus kunnen of durven mensen niet veel buiten komen. De meest voorkomende groep zijn de iets ouderen maar eigenlijk staat daar geen leeftijd op hé. We stellen voor aan de lezers en bezoekers hier, wie zich geroepen voelt om de buren te helpen met boodschappen, de hond uitlaten, naar de apotheek enz. Dit zijn één van de broodnodige dingen dat nodig zijn. Uw aanbod kan en mag van alles zijn, van klein tot groot.


dat je u hier kunt aanmelden via redactie plaatsen hieronder of je stuurt een mailtje uit de contact pagina.


Stuur dit ook naar je kennissen en vrienden door want alle kleine beetjes helpen. Brabantdam Oost Fest en zijn omliggende straten wil helpen waar het nodig is. In reactie plaatsen, zet er voldoende gegevens in a.u.b.  "  Je mag ook reacties plaatsen zoals je al iemand als hulp hebt gehad "
Heb je specifiek een directe vraag mag je me altijd telefonisch contacteren op 0478 24 94.

" Vrijwilligers helpen buren "
stel hier uw diensten aan

Hier kunnen de mensen u dan contacteren als er hulp is gewenst, schrijf in uw bericht uw telefoonnummer dan kunnen ze u direct bellen.

Reactie plaatsen

Reacties

Edwin Lopez
9 maanden geleden

Hi. Im dare to help. count on me, Im completelly fed up with the mess in abeelstraat and apostelhuizen. If some one is dare to lend me a watter pressure cleaner Im dare to clean the street as well. I have to explain to may son every time why the street is full of garbage. On the other hand and since the mecht winkel closed the ness has reduced but still. I have installer a camera to find out who is the person,,, any how Im really fed up im dare to take action.

pis easyer to find me via WP 489 15 65 59

Ambassadeur Mario Callant
9 maanden geleden

Beste Edwin, leuk van uw reactie, zie je e-mail na want heb je een bericht gestuurd.

Vincent
2 jaar geleden

Ik heb wat gekke werkuren maar ben bereid om boodschappen te doen en eventueel te babysitten (vanaf 4 - 5 jaar) zowel bij u thuis als opvang

Goele Stevens
2 jaar geleden

Beste, ik woon in de Keizer Karelstraat en wil graag ouderen helpen in mijn buurt die momenteel geen boodschappen kunnen doen wegens het virus. Mvg

Mario Callant
2 jaar geleden

Roept u maar, ik kijk wat ik kan doen bel gerust op 0478 24 94 16 - ben woonachtig in de Brabantdam.