Home » Vrijwilligers

Vrijwilligers helpen waar het kan...


U kunt vanaf hier ook vrijwilliger worden door iets te plaatsen of iets zoeken voor groot Gent. Ook met dit onverwachte Corona virus kunnen of durven mensen niet veel buiten komen. De meest voorkomende groep zijn de iets ouderen maar eigenlijk staat daar geen leeftijd op hé. We stellen voor aan de lezers en bezoekers hier, wie zich geroepen voelt om de buren te helpen met boodschappen, de hond uitlaten, naar de apotheek enz. Dit zijn één van de broodnodige dingen dat nodig zijn. Uw aanbod kan en mag van alles zijn, van klein tot groot.


dat je u hier kunt aanmelden via redactie plaatsen hieronder of je stuurt een mailtje uit de contact pagina.


Stuur dit ook naar je kennissen en vrienden door want alle kleine beetjes helpen. Brabantdam Oost Fest en zijn omliggende straten wil helpen waar het nodig is. In reactie plaatsen, zet er voldoende gegevens in a.u.b.  "  Je mag ook reacties plaatsen zoals je al iemand als hulp hebt gehad "
Heb je specifiek een directe vraag mag je me altijd telefonisch contacteren op 0478 24 94.

" Vrijwilligers helpen buren "
stel hier uw diensten aan

Hier kunnen de mensen u dan contacteren als er hulp is gewenst, schrijf in uw bericht uw telefoonnummer dan kunnen ze u direct bellen.

Reactie plaatsen

Reacties

Vincent
een jaar geleden

Ik heb wat gekke werkuren maar ben bereid om boodschappen te doen en eventueel te babysitten (vanaf 4 - 5 jaar) zowel bij u thuis als opvang

Goele Stevens
een jaar geleden

Beste, ik woon in de Keizer Karelstraat en wil graag ouderen helpen in mijn buurt die momenteel geen boodschappen kunnen doen wegens het virus. Mvg

Mario Callant
een jaar geleden

Roept u maar, ik kijk wat ik kan doen bel gerust op 0478 24 94 16 - ben woonachtig in de Brabantdam.