Home » Vrijwilligers » Proper Pierke

Proper Pierke...

Brabantdam Oost Fest zet zich ook in voor propere straten, ze heten zich " Proper Pierke " dat door IVAGO op de kaart werd gezet.

Wat we u alvast willen meegeven is dat we ook verloren voorwerpen zullen vinden en we die hier op deze pagina zullen plaatsen met of zonder foto. Hebt u toevallig zelf iets gevonden dat de eigenaar verloren is mag u hieronder altijd een bericht plaatsen.

We gaan een team(s) vormen om de straten wat properder te houden, bent u ook eventueel kandidaat geef ons dat gerust een seintje. We zullen ook af en toe beelden maken van de vrijwilligers als ze dat ook wensen. 

De officiële start is gebeurt op maandag 10 mei 2021 om 09u. 

 

 

 

Dit vuil vind je al enkele dagen in het straat beeld, zelfs de eigenaar van de zaak laat het voor zijn part liggen. Een lege pizza doos, eerst lag het op de vensterbank, dan hebben ze het op de stoep gezet... zo is het weg denken ze.

Eerst en vooral ligt dit aan de mens(en) zelf hun schuld, raar dat er nog geen blikjes bijliggen. Daarnaast is het ook de taak van de zaakvoerder dat het laat slingeren alhoewel hij zelf binnenkort Pizza's in de zaak gaat maken. Ook de stenen dat er al méér dan 1 jaar liggen en al verschillende plaatsen heeft gehad blijven op het voetpad staan. Het hindert niet alleen de voetganger maar ook de mobile passanten. Begrijpen wie het kan...


 

 

 

 

Enige tijd later op de dag zagen we verandering op de stoep... wie het heeft gedaan weten we niet maar moet zeer vlug gebeurt hebben waarvoor onze dank voor de attentie aan de voetgang(ers).

Deze affiche vind u in de Brabantdam ter hoogte van de wasserette...